Drop Off Keramisk Lackskydd
DropOff är huvudleverantör till Autoropa med sitt exklusiva keramiska lackskydd. Autoropa, som är generalagent för bilvarumärkena Ferrari, Bentley, Maserati och McLaren med flera. Vi är stolta över att kunna erbjuda DropOff, det första professionella keramiska lackskyddet i Norden som är testat och godkänt av Statens Provtekniska Laboratorium. Oförändrad lackyta efter 150 tvättar! Vi garanterar att ni kommer bli otroligt imponerade av den nya generationens lackskydd. DropOff är den första professionella lackskyddskedjan i Norden inom keramiska lackskydd. Detta skydd tål avfettningsmedel, vägsalt, surt regn, uv-strålar, solljus, frost, fågelavföring överlägset mycket bättre än dom traditionella lackskydden. Det fantastiska keramiska lackskyddet har en hållbarhet upp till 5 år utan att någon återbehandling behöver krävas. Vi rekommenderar en komplettering av lackskydds behandlingen när så behövs, konsultera med ditt professionella Trygg Rekond center.
Vid avslutad behandling utfärdas ett intyg som bevisar att bilen har DropOff behandlats hos oss på Trygg Rekord i Ljungby.


Läs mer på dropoff.se

PPS Lackbehandling 6 år Garanti
Behandlingen för dig som vill ha det bästa Lackförsegling är en 2-komponents lackförsegling, med denna behåller du nybilskänslan i många år.
Du ger bilen ett långtidsverkande och motståndskraftigt skydd mot UV-strålar, luftföroreningar, vägsalt och avfettningsmedel.
Med en PPS behandlad bil fäster smutsen inte lika hårt som på en obehandlad lack och bilen blir därför mycket lättvättad.
Vi rekommenderar att man upprepar behandlingen med 18 månaders mellanrum för att behålla effekten i lackskyddet och fortsätta inneha lackens
spänst och motståndskraft. Jämfört med ett traditionellt vax är hållbarheten tre gånger så långt.
Vid avslutad behandling utfärdas ett intyg som bevisar att bilen har behandlats med PPS Lackförsegling hos Trygg Rekond AB.
 

Lackskydd 12 mån
Denna produkt har den absolut senaste polymer teknologin vilket ger en ett bra långtidsskydd på ca 12 månader.
Ultimate Protection Polymer Sealant ger en grym glans, hållbarhet och djup i lacken  samt en avrinning som slår det mesta. 
Appliceras som ett rent lackskydd när lacken är polerad och rengjord.
Denna produkt ersätter vax men ger samma glans och dessutom mycket bättre hållbarhet än vax.
  BOKA

lackskydd 2